'En les municipals s'ha de votar la persona i el Manuel Losada m'ha demostrat ser una persona íntegra'

Ciutadans celebrava un acte divendres a la Sala Basart on presentava les seves principals propostes electorals

Política

'En les municipals s'ha de votar la persona i el Manuel Losada m'ha demostrat ser una persona íntegra'
'En les municipals s'ha de votar la persona i el Manuel Losada m'ha demostrat ser una persona íntegra'

"A les municipals s'ha de votar la persona i el Manuel Losada m'ha demostrat ser una persona íntegra i molt respectable, i estic segur que si el dia 28 surt bé i acaba a l'Ajuntament no ens defraudarà". Sens dubte, la intervenció del número 6 de la llista de Ciutadans Parets, Josep Maria Planas Canet, va ser una de les que millor va resumir el projecte que el partit presenta per a les presents eleccions municipals.

Es tracta d'una formació que enguany està farcida de persones independents –no hi ha cap militant del partit taronja entre el número 2 i el 9 de la candidatura– i que, segons reivindicava divendres a la Sala Basart de la Cooperativa el candidat Manuel Losada, així com el mateix Planas, incorporen membres que en eleccions generals i autonòmics podrien votar qualsevol altre partit.

En l'acte celebrat a la Sala Basart –que es va haver de traslladar de la plaça de la Vila a causa de la pluja–, Losada va ser el primer a repassar algunes de les principals propostes del seu programa electoral –format per una vuitantena d'idees–. Augmentar la plantilla de la policia local, fer auditories privades dels comptes municipals, promoure l'habitatge públic, un pla estratègic per revitalitzar el comerç del carrer Major, ampliar l'aparcament públic amb la compra o lloguer de solars, traslladar RAP107 al sector Iveco i tancar al trànsit l'avinguda de Catalunya entre Pau Casals i la Corefo els caps de setmana van ser alguns dels projectes que Manuel Losada va mencionar, qui va tornar a refermar que pren com a referència els models de gestió municipal dels exalcaldes socialistes Joan Seguer i Sergi Mingote: "Volem assemblar-nos a ells".

Més enllà de l'alcaldable, per l'escenari van anar passant diverses persones de la llista que van desvelar més propostes, així com un parell de persones que, tot i no formar part de la candidatura, també van voler donar-ne suport.

Rafael Priego (número 2) va parlar dels polígons: "Fa més de 10 anys que les empreses reclamen serveis. Se'ls donarem, però també els demanarem que ajudin el municipi i hi participin molt més".

Estefania Ramos (número 3) va apuntar que cal "ampliar la plantilla de la policia local progressivament" així com la policia de proximitat principalment "a les hores de tancament dels comerços".

El president del Club Futbol Parets, Raul Soto (número 7), refermava la necessitat d'arranjar les goteres dels pavellons i la piscina Miguel Luque, així com ampliar les instal·lacions del camp de futbol: "No hi caben els 450 nens que tenim".

El bus gratuït per als joves, potenciar les colles del poble per festa major i fomentar l'oci nocturn i diürn per al jovent van ser algunes de les iniciatives explicades per la persona més jove de la llista, Xènia Barraza (número 8).

Edicions locals