El bàsquet inclusiu torna a celebrar una jornada gran al Torneig Triple

La competició de l'Associació Triple se celebrarà aquest cap de setmana al pavelló Joaquim Rodríguez

Esports

El bàsquet inclusiu aterra un any més a Parets
El bàsquet inclusiu aterra un any més a Parets | Ajuntament de Parets

El Torneig Triple-Fundació La Caixa celebra la seva novena edició aquest cap de setmana. El pavelló municipal tornarà a acollir a 16 dels millors equips de bàsquet inclusiu d'Espanya per disputar una nova edició del torneig, que ja s'ha convertit en una cita clàssica del calendari basquetbolístic. 

L'edició d'enguany tornarà a comptar amb 16 clubs, el mateix nombre que l'any passat. Quatre d'ells són de fora de Catalunya, l'Asin Down de València, la Fundació a la par de Madrid i el Nergroup SZ i el Nergroup Haszten de Bilbao. La representació catalana estarà formada per Solc Tarragona, Originals TBC (Tarragona), Unificats (Santa Coloma de Farners), Club Esportiu Màgics (Barcelona), Lluïsos de Gràcia ACIDHA (Barcelona), Sese Specials (Barcelona), Bàsquet la Salle - Ampans (Manresa), Club Fem (Mataró), FACT FUPAR (Terrassa), Alpindep (Santa Eulàlia de Ronçana), CB Vila de Montornès i l'equip de l'Associació Triple com a amfitrió.

Dissabte es disputaran els partits de la fase de grups i els classificatoris entre les 10 h i les 19 h i diumenge serà el torn de les fases finals, entre les 10 h i les 12 h, i de la gran final a les 12.15 h. En total, 48 partits que enfrontaran als 16 equips en unes jornades de competició, però també de solidaritat i amistat. A més del torneig, també es disputaran el clàssic partit d'All-Star (dissabte a les 16 h) i un concurs de tir two ball per a tots els jugadors.

Edicions locals