Manuel Losada (Ciutadans) posa les persones per davant de les sigles

El regidor portaveu de Ciutadans destaca el fet que la seva candidatura està farcida de persones independents

Política

Manuel Losada (Ciutadans) posa les persones per davant de les sigles
Manuel Losada (Ciutadans) posa les persones per davant de les sigles

L'escalèxtric és una de les seves principals aficions: de fet, de jove va ser-ne campió d'Espanya i de Catalunya. Aquest gerent de 52 anys d'una empresa de decoració i ebenisteria ha patrocinat múltiples entitats paretanes. És veí del poble des de 1990 i encara les seves quartes eleccions.

Manuel Losada mai ha estat a govern –és l'únic regidor del plenari actual que ho pot dir– i ho reivindica sempre que pot: "Ni soc polític ni vull viure de la política; m'agrada ajudar la gent". En aquest sentit assegura que continuarà dedicant part del seu temps lliure al poble i a les entitats, com ho ha fet fins ara, tant si entra a l'Ajuntament com si no. L'aposta de Ciutadans d'enguany, amb una llista farcida d'independents, obre encara més possibilitats a pactes amb partits amb qui en principi, mirant les sigles, seria ben difícil. "El PSC no ha comptat amb nosaltres en els pressupostos, ordenances, moció de censura i el dia a dia", lamenta Losada, mentre assegura que durant l'Alcaldia d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer va comptar molt amb ell. Per tot plegat, i tot i que no es tanca a parlar amb ningú, donada l'experiència viscuda serà més fàcil que arribi a acords amb ERC que no pas amb el PSC. Amb tot, Losada reivindica que vol pactar punts programàtics, que no aposta per grans obres urbanístiques, i es mostra molt tranquil d'assolir millor resultat que PP i Valents. "La nostra marca està dèbil, però el balanç el fem les persones".

3 propostes

  • Actuació al carrer Major per recuperar les botigues i tancar al trànsit un tram de l'av. Catalunya els caps de setmana.
  • Sumar quatre agents més en els pròxims anys i implementar la policia de proximitat durant tot l'any.
  • Remodelació de la piscina de Can Butjosa, fer el tercer pavelló i més manteniment als equipaments municipals.

Edicions locals