Jordi Seguer (Ara Parets ERC), confia en una 'àmplia majoria'

Va ser alcalde del juny del 2019 al gener del 2021 i creu que podrà tornar al càrrec després d'aquests comicis

Política

Jordi Seguer (Ara Parets ERC), confia en una 'àmplia majoria'
Jordi Seguer (Ara Parets ERC), confia en una 'àmplia majoria'

El Jordi Seguer té 49 anys, té les carreres d'Història Moderna i Contemporània, i de Periodisme, i gairebé sempre ha fet de periodista. A RAP107 hi va entrar com a col·laborador als 13 anys i més tard en va ser treballador. Veí de La Linera des que va néixer, li agrada anar al gimnàs, fer marxes o trekking.

La política li ve de família. L'Esteve Seguer, germà del seu avi, va ser afusellat pel franquisme el 1939 com a regidor de la UGT, i el seu cosí Joan Seguer va ser alcalde del poble durant 21 anys pel Partit dels Socialistes. Ara, aquest darrer, està oferint un manifest suport a Ara Parets ERC. El Jordi Seguer va assolir l'Alcaldia el juny del 2019 i la va tenir a les mans només 19 mesos. Ara s'hi torna a presentar –en els seus tercers comicis– amb l'objectiu de seguir la línia ascendent del partit i amb "la voluntat de sortir reforçats per tenir més marge de maniobra a l'hora de fer les negociacions". En aquesta línia, confia tenir "una àmplia majoria en què arribats al cas fins i tot Esquerra pogués governar en solitari en minoria, que tampoc ho descartem". L'actual cap de l'oposició es defineix com una persona "molt pròxima i que sempre té una resposta per a tothom, tant quan he estat a govern com a l'oposició". També assegura que no li agrada prometre allò que no es pot complir i de la seva formació remarca el caràcter "més independent que no pas d'Esquerra Republicana", amb membres i presidents de diverses associacions del poble.

3 propostes

  • Habitatge: projecte de lloguer assequible en solars municipals.
  • Nous equipaments esportius: gimnàs a la piscina Miguel Luque; nou camp de futbol 7 amb gespa artificial; i tercera pista esportiva coberta.
  • Mobilitat i via pública: pla de reasfaltat i renovació de carrers integral amb noves bosses d'aparcament gratuït.

Edicions locals