La 20a Mitja de Montornès espera arribar als 5.500 participants i serà campionat de Catalunya

Es donaran 50 cèntims de cada inscripció a projectes de la Creu Roja

Esports

La Mitja Marató de Montornès supera ja els 5.000 inscrits i s’espera que arribi a reunir-ne el màxim previst, els 5.500 atletes. La Mitja de Montornès serà campionat de Catalunya de Mitja Marató i prova puntuable per la 7a Challenge de Diputació de Barcelona. I, a més, tindrà una part solidària.

L’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès va acollir dimecres la presentació de la 20a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb presència de cent convidats, entre els que es trobaven els alcaldes de les poblacions organitzadores, el Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, el President de la Federació Catalana d’Atletisme i representants de les entitats i patrocinadors que fan possible la Mitja.
 
Entre els atletes que ja han confirmat la seva presència hi ha Marc Roig, actual sots campió de Catalunya de 10km i que diumenge va quedar 3r a la mitja marató de Barcelona amb una marca de 1h 05’ 05”. Tindrà com a màxims rivals el barceloní Adrià Garcia, sots campió català de la distancia el 2012 i, fa un mes, 4t al campionat català de 10km en ruta, així com al nou fixatge del C.A. Montornès per aquesta temporada, Roger Campoy.
 
Un altre dels atletes destacats serà l’home que més vegades ha guanyat la Mitja Marató de Montornès, Benito Ojeda i l’atleta del Bikila Jordi Comas.
 
També destaca la presència d’atletes catalans, com els triatletes locals Iván Limia i Lluis Vila, l’internacional Victor Morente, i homes com Oscar Rodriguez i Jordi Escoriza.
 
A la prova femenina destaca la presència de l’actual guanyadora de la prova, Hasna Bahom, que tindrà com a principals rivals a Carmen Auñon, que ja ha guanyat el títol català en diverses ocasions, i a l’especialista de curses de muntanya, Montse Martínez. Altres atletes destacades seran Susana Lopez i la local Rus Maria Hernández.
 
A la seva vintena edició, la Mitja Montornès serà Campionat de Catalunya de Mitja Marató, a més de prova puntuable per la 7a Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.
 
Enguany es dedicarà mig euro de cada inscripció a projectes de la Creu Roja de Granollers i la recaptació íntegra de la Mini Solidària a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.

Edicions locals