Purito acaba segon a la Volta

El ciclista paretà no va poder eixugar la diferència de 17 segons respecte al líder

Esports

El ciclista paretà Joaquim Rodríguez Purito ha estat el segon classificat a l'edició d'enguany de la Volta a Catalunya, que es tancava aquest diumenge amb l'etapa d'arribada a la muntanya màgica de Montjuïc.

Finalment, el líder, l'irlandès Daniel Martin i el seu equip (Garmin) van saber mantenir l'avantatge amb la qual sortien a l'inici de la darrera etapa de la cursa. "Durantl'últimaascensióaMontjuïcem vaig quedar solambDanielMartin.Noel vaig poderdeixar.Estàvemgairebésobre delgrupdeScarponi,peròtampocm'interessavacontactariem vaig deixarportar.És difícildir quèfallem,el ciclismeésaixíicrecque ha guanyatquimillor hacorregut",se sinceravaJoaquimRodríguezen la roda depremsadesprés de l'etapaclausurade la Volta.

El paretàva atacarfinsaquatre ocasions,peròDanielMartinno va mostrarcapdebilitativa anul·larcadaintentdePuritoperreduir els17 segonsque handecantat laVoltaaCatalunya.


En les properes setmanes el ciclista del Katusha s'enfronta a una de les cites importants de la temporada, les tres clàssiques de les Ardenes: Amstel Gold Race, la Fletxa Valona, que guanyava l'any passat, i la Lieja-Bastonya-Lieja.

Edicions locals