83 esportistes opten a premi a la 14a Nit de l'Esport de Parets

L'acte serà aquest divendres (20 h ) al teatre de Can Rajoler

Esports

El teatre de Can Rajoler acull aquest divendres (20 h) la 14a edició de la Nit de l’Esport amb l’objectiu de premiar els millors esportistes i equips de la temporada. Enguany, 83 esportistes d’una desena de clubs de la població opten als guardons individuals en les categories que van des de la prebenjamí i fins la de veterans.

En l’apartat d’equips han estat nominats: l’equip B de la Paretana d’Escacs, el primer equip de l’Associació Triple, l’aleví masculí del Club d’Atletisme, el sènior A masculí del Club Bàsquet Parets, l’escola A del CF Parets, el sènior masculí del Futbol Sala Parets, el cadet A masculí del Club Handbol, el cadet del Club Natació, la 3a divisió femenina del Club Petanca i la primera divisió nacional del Tennis Taula Parets.

Pel que fa al premi de valors, hi opten el CAM Solidari del Centre d’Actvitats de Muntanya Parets, Tomás Gil Garrido del Club Atletisme i Paco Grima del Club Futbol Parets.
Enguany es manté el format encetat en l’anterior edició i se suprimeix el sopar que se celebrava habitualment al Pavelló d’Esports. En l’edició de l’any passat van ser escollits com a millors esportistes, Yasmine Rodríguez, del juvenil femení del Club Bàsquet Parets, i Pablo Martínez, del sènior masculí del Club Futbol Parets, com els millors esportistes femení i masculí i la Primera Nacional del Tennis Taula i la Paretana A d’Escacs en l’apartat d’equips, entre altres guardonats.

Edicions locals