M'hi deixaré la pell... i el cor!

Portaveu del grup municipal del PSC a Parets i cap de l'oposició

Aquest dilluns he estat elegit candidat a les eleccions municipals de l'any vinent. Només tinc paraules d'agraïment per a les companyes i companys socialistes que han dipositat la seva confiança en mi per continuar liderant el nostre projecte de poble.

Un projecte de poble que representa a totes les paretanes i els paretans. Que prioritza, com no pot ser d'una altra manera, Parets i les persones, els nostres veïns i veïnes.

És molt d'hora encara per anunciar les propostes, idees i projectes que tinc al cap i que treballaré conjuntament amb les meves companyes i companys i amb tothom de Parets, persones, entitats i col·lectius, que hi vulguin tenir un paper actiu per sumar i construir en positiu pel nostre poble. 

Ara, el primer és acomplir amb el nostre full de ruta per aquesta legislatura, el PAM, Pla d'Actuació Municipal, pel qual ens van triar la majoria de paretanes i paretans.

Estic centrat en el fet que el futur pulmó verd del nostre poble, el Sot d'en Barriques esdevingui el punt de trobada i d'oci de totes les famílies paretanes. 

En els propers mesos el podrem gaudir i durant molts anys, com també el Complex Esportiu del Tenes, la nova plaça de la Salut i el nou carrer Major i el barri antic del nostre poble.

Farem tot el que sigui la nostra competència i estigui a les nostres mans perquè tots seguim gaudint d'un Parets solidari, inclusiu, plural, respectuós, tolerant i cívic. 

Vetllarem per la igualtat, les pensions, l'educació, la sanitat, els drets socials i la justícia.

La nostra prioritat és el nostre poble, Parets, i vosaltres, paretanes i paretans.

Aprofito per desitjar molta sort en la seva expedició solidària al nostre anterior alcalde, Sergi Mingote. Sergi, gràcies pel teu suport i la teva confiança.

 

Edicions locals