Inici de curs amb barracons a Parets

Regidora de Nova Opció per Parets

L'equip de govern de l’Ajuntament de Pares del Vallès ha dit que el curs escolar ha començat amb normalitat. Des de Nova Opció per Parets considerem que no hi pot haver normalitat escolar mentre tinguem un institut, en aquest cas el de la Sínia, en barracons i ubicats en un espai inundable. Dir que hi ha normalitat és de totes, totes faltar a la veritat.
Creiem que és una prioritat avui en el nostre poble iniciar les gestions necessàries, que passen per oferir el solar on s’ha d’emplaçar l’institut a la Generalitat, per poder iniciar el camí de sortida d’aquesta situació tan i tan irregular. Emplaçament que considerem que ha d’estar dins l’àmbit de Can Fradera i en el casc antic.
És increïble que avui encara tinguem barracons i que el grup socialista no tingui un lloc adient per emplaçar aquest equipament tan important per al nostre poble.
Nosaltres considerem que vetllar per la formació dels nostres joves és una prioritat, prioritat que no sembla tenir l’equip de govern que sempre ha deixat en un segon terme aquesta qüestió.
També considerem que cal incrementar el nombre de branques de la formació professional en els dos instituts i adequar-les i vincular-les a l'important sector industrial que tenim en el nostre poble.

Llicenciada en Ciències Químiques, Dret i Farmàcia, va ingressar al PSC l’any 1984, arribant a ser membre de l’executiva nacional i diputada al Parlament de Catalunya entre 1987 i 1995. Alcaldessa de Parets entre 1979 i 1990, des de l’any 2003 encapçala la candidatura alternativa Nova Opció per Parets (NOPP) amb la que és regidora.

Edicions locals