Pensant en Parets

Portaveu del grup municipal del PSC a Parets i cap de l'oposició

Sempre he defensat que les institucions, les administracions i el bé comú i general estan per sobre dels tacticismes polítics. 

És per això que vull agrair públicament el treball conjunt, la bona predisposició, la col·laboració i comprensió de la Generalitat de Catalunya a l'hora de preservar la Masia de Can Volart, el nostre patrimoni. 

També a les veïnes i veïns que remaven en la mateixa direcció que totes i tots per conservar-la, i a totes les forces de l'Ajuntament de #parets. 

Totes i tots hem sumat pel nostre poble i totes i tots sortim guanyant amb aquest treball conjunt i objectiu comú.

Han estat trobades, reunions que han culminat en la millor solució. I això és fer poble i política. Intentar sumar, quants més millor, en benefici de tothom, més enllà de les diferents ideologies polítiques.

Com a alcalde tinc la mà estesa als governs català i espanyol, i a totes les forces polítiques del nostre consistori, per seguir sumant per Parets, amb idees, propostes i sinèrgies com aquesta. 

Menció especial per a en Xavier Flores,Director General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, qui apareix a la fotografia amb mi en el moment de confirmar-me aquesta bona notícia.

Estic convençut que si totes les parts posen de la seva part l'enteniment és possible. Aquest és el meu tarannà com a alcalde de Parets i no canviaré a aquestes alçades de la meva vida política.

Seguim treballant per totes les paretanes i els paretans i per preservar també els seus drets a banda del nostre patrimoni. 

 

Així que, tornarem a reclamar els diners que ens adeuten els governs supramunicipals, més enllà dels colors polítics, per trobar la millor solució en quan els sigui possible. 

 

No farem política amb les institucions i governs que ens han demostrat la seva bona predisposició per treballar de la mà i de forma conjunta pel bé de Parets.

 

Si és per sumar per Parets sempre ens entendrem amb tothom que hi tingui voluntat.

Edicions locals