Fent carrer, fem Parets!

Alcalde de Parets del Vallès

Permeteu-me que comparteixi públicament amb totes i tots vosaltres la meva carta als Reis com a alcalde de Parets del Vallès.

Si hi ha una cosa que em fa feliç i que també demanaria per l'any vinent és que em continueu aturant pel carrer per explicar-me els vostres neguits. També les vostres queixes. I qui vulgui, els seus progressos, les seves millores o les seves batalletes.

Si hi ha una cosa que m'agrada és parlar amb tothom i, des de que soc alcalde, escoltar. Cada dia escolto més perquè tinc molt clar que Parets el fem tots. Sense el paper que juga cada veí, cada entitat, cada persona, el nostre poble no seria el que és avui dia.

El nostre és un poble que ha crescut molt i que necessita seguir millorant cada dia. Hem de millorar algunes voreres i carrers. El pas dels anys ho reclama. I així ho estem fent i ho farem.

Sóc el primer interessat en tenir un Parets cada dia més net, més cívic i més solidari. Intento donar respostes efectives i immediates. Bé, intentem, òbviament jo sol ni puc ni vull, estic acompanyat d’un equip de regidores i regidors molt implicats i amb vocació de servei.

A la meva carta us demano també confiança. Confiança en què tot allò que em demaneu quan m'atureu pel carrer, o demaneu una trobada, una reunió o feu una instància, i sigui competència de l'Ajuntament, ho fem o ho farem en el mínim temps possible. Els que em coneixen una mica més ja saben que jo no em comprometo ni prometo allò que no pugui fer.

Sóc alcalde i això vol dir que us demano que m'heu de demanar i exigir allò que estigui a les meves mans.

Em comprometo i us prometo a escoltar-vos si m'atureu, a informar-vos de tot el que fem i podem fer i, especialment, a ajudar-vos si ho necessiteu i està al meu abast. És la meva responsabilitat i em considero una persona responsable.

El meu temps és tot vostre. Bé, gairebé tot perquè, com totes i tots vosaltres a mi també m'agrada tenir temps per gaudir de la família i els amics, especialment en aquestes dates tan assenyalades.

 

Finalment, demanaria que a Parets podeu dir que teniu un veí, un amic, un alcalde, que el veieu sovint pel carrer i amb el què podeu parlar de tot, qualsevol dia i a qualsevol hora.

 

Tinc moltes coses a millorar, com tothom, però també m'he proposat per l'any vinent continuar sent l'alcalde de tothom, un alcalde "de barri", passejar encara més per tots els carrers i places i, sobretot, seguir escoltant-vos i continuar millorant els nostres carrers i el nostre Parets.

 

Han estat 7 mesos de detectar coses millorables i avançar en projectes dels què totes i tots en gaudirem en breu.

Vull tenir més temps per fer de Parets un poble encara millor. Per això m'heu de seguir aturant i demanant. I jo, i nosaltres, us donarem respostes i solucions.

Si està a les nostres mans...

 

Fent carrer, farem Parets!

Feliç any 2019!

Edicions locals