Cent dies de govern?

Portaveu del grup municipal del PSC a Parets i cap de l'oposició

Hem volgut esperar els 100 dies del nou govern independentista local per fer balanç de què han fet, o més ben dit, del que han deixat de fer.
Ara com ara continuem esperant la solució a la problemàtica de les males olors de DANONE, que s’han produït de nou aquest estiu. Hem viscut un estiu amb més robatoris de l'habitual i els carrers estan més bruts. Tot això és el que ens traslladen les veïnes i veïns del poble.
Puja l'atur mes rere mes i no veiem cap notícia del nou govern. En canvi els anuncis del nou govern són que volen tancar el Parc del Sot d'en Barriques i intentar que no es faci efectiu el trasllat de la policia local al Sector IVECO, amb la necessitat que tenen de millors instal·lacions. En canvi, sí que llogaran un edifici per tenir més despatxos. Entenem la necessitat que s’ha generat, ja que els necessiten per tants regidors/es amb dedicació completa que han anomenat.
Parlen del nou institut sense tenir un compromís de la Generalitat de calendari concret per a la seva construcció com nosaltres exigíem.
Hem trobat a faltar l'agermanament amb Chilluévar i Santo Tomé durant la passada Festa Major. I podríem seguir... Proposem crear una Comissió de Transparència, presidida pels socialistes i un membre de cada força política, per explicar dades com les dels incendis, dels robatoris, les de l'atur o els moviments organitzatius de personal i noves incorporacions.

Edicions locals