El millor candidat per guanyar

Portaveu nacional del Jovent Republicà i regidora d'Ara Parets ERC a Parets

El 2014, tot un seguit de gent inquieta pel que passava al nostre municipi ens vam trobar al voltant d'Esquerra Republicana, buscant la manera de vehicular un canvi a un model caduc de gestió municipal.

En aquell moment, no teníem representació a l'Ajuntament, i sabíem que necessitàvem un revulsiu al nostre projecte, algú capaç de convèncer a tothom de què hi havia una altra manera de fer les coses, algú amb compromís per assumir els valors de transformació i comprometre's amb el nostre poble. I vam posar nom i cognoms a aquest revulsiu: Jordi Seguer.

El 2015 vam fer una forta embranzida entrant a l'Ajuntament amb 3 regidors, i aquí va començar una feina constant de picar pedra durant 4 anys. El treball incansable amb en Jordi i en Ramon i tota la Secció Local d'ERC Parets, va fer que a les eleccions municipals de l'any 2019 aconseguíssim una representació de 5 regidors.

Era moment de canvi, i totes les forces que el demanàvem (o suposadament demanaven) ens vam entendre per formar el Govern Plural, liderat per en Jordi com alcalde de la nostra vila.

Al Govern Plural vam descobrir un Jordi entregat com ningú al seu poble, exigent per ser-hi a tot arreu sempre al servei de la ciutadania. Un Jordi confiat en els seus regidors, amb ganes de fer equip, trobar-se amb tothom i escoltar totes les veus.

També vam descobrir un Jordi valent, que no va deixar passar ni una vella política, que era garant d'aturador de qualsevol mala praxis. Un Jordi amb ganes de transformar, de fer-ho diferent, de buscar vies noves i alternatives.

El Govern Plural amb en Jordi, la Montse Lara, la Folguera, l'Enrique, el Joan i la Carme va ser un repte per Ara Parets i també un aprenentatge immens. I un dels aprenentatges que ens enduem és que quan transformes, quan governes per la ciutadania i no per tu mateix, els de sempre faran el que sigui per aturar-te, inclús renunciar als compromisos adoptats a la ciutadania.

I així és com el gener del 2021, els de sempre (o millor dit, les de sempre) van córrer a fer una moció de censura per retornar el gris del Partit Socialista a l'alcaldia de Parets, com sempre.

No ens han volgut donar mai motius, però ara ja sabem els motius; fraccionament de contractes, operacions urbanístiques, la xarxa clientelar. El de sempre.

I és per això que avui, estem preparades per tornar a obrir les portes i finestres de l'Ajuntament perquè creiem que és el deure que tenim amb la ciutadania. I és per això que avui estem més forts per tornar-hi.

Realment avui no donem un tret de sortida, sinó que és una volta més en aquesta cursa de fons que estem decidides a guanyar.

I per guanyar, tenim el millor candidat per fer-ho possible.

Edicions locals